0758.846.286 - 0758.VIN.BUN




Sustine-ne pe Facebook

Newsletter

Doriti sa aflati cand avem
MUST
DULCE & INASPRIT STRUGURI
DE MASA & DE VIN?

 

 

VINURILE CRAMEI

 

Vinul Cramei - ALB SEC

 

vin_alb_secvin_alb_secvin_alb_secvin_alb_sec

 

Fabricarea vinurilor albe consta in aceea ca boabele de struguri zdrobite

sunt presate inainte de fermentare. Fermentarea mustului rezultat are loc

fara cojite, numai in butoaie din lemn de stejar.

Vinul alb sec, produs de familia noastra este obtinut prin cupajarea

urmatoarelor soiuri de struguri: Feteasca alba, Feteasca Regala, Riesling.

 

  • Alcool: 11 % - 12.8 %
  • Zaharuri: 0.8 g/l
  • Aciditate Totala: 4.95 g/l
  • Categoria: Alb, Sec

Pret: Trebuie sa fii inregistrat

 

Vinul Cramei - ALB DEMI-SEC

Fabricarea vinurilor albe consta in aceea ca boabele de struguri zdrobite sunt presate inainte de fermentare.

Fermentarea mustului rezultat are loc fara cojite, numai in butoaie din lemn de stejar.

Vinul alb demi-sec, produs de familia noastra este obtinut prin cupajarea urmatoarelor soiuri de struguri: Aligote, Sauvignon.

  • Alcool: 11.2 % - 12.4 %
  • Zaharuri: 9.25 g/l
  • Aciditate Totala: 6.48 g/l
  • Categoria: Alb, Demi-Sec

Pret: Trebuie sa fii inregistrat


 

vin_alb_demi_secvin_alb_demi_secvin_alb_demi_secvin_alb_demi_sec

 

Vinul Cramei - DEMI-DULCE

 

vin_alb_demi_dulcevin_alb_demi_dulcevin_alb_demi_dulcevin_alb_demi_dulce

 

Fabricarea vinurilor albe consta in aceea ca boabele de struguri zdrobite

sunt presate inainte de fermentare. Fermentarea mustului rezultat are loc

fara cojite, numai in butoaie din lemn de stejar.

Vinul alb sec, produs de familia noastra este obtinut prin cupajarea

urmatoarelor soiuri de struguri: Feteasca, Aligote, Sauvignon .

  • Alcool: 10.2 % - 12.2 %
  • Zaharuri: 14.35 g/l
  • Aciditate Totala: 6.22 g/l
  • Categoria: Alb, Demi-Dulce

Pret: Trebuie sa fii inregistrat

 

 

 

Vinul Cramei - ROSU DEMI-SEC

 

Fabricarea vinurilor rosii se deosebeste de fabricarea vinurilor albe, prin faptul ca presarea mustuielii se face numai dupa ce aceasta sufera, impreuna cu mustul, o perioada de maceratie si fermentare.

In acest fel, mustul ramane in contact cu partile solide ale mustuielii si anume pielitele si semintele.

Vinul rosu demi-sec, produs de familia noastra este obtinut prin cupajarea urmatoarelor soiuri de struguri: Merlot, Feteasca Neagra, Babeasca Neagra.

  • Alcool: 11.8 % - 12.6 %
  • Zaharuri: 15.45 g/l
  • Aciditate Totala: 6.92 g/l
  • Categoria: Rosu, Demi-Sec

Pret: Trebuie sa fii inregistrat


 

 

vin_rosu_demi_secvin_rosu_demi_secvin_rosu_demi_sec

 

 

 

VINURI PREMIUM

 

Premium - Feteasca Regala - In curand

 

Fabricarea vinurilor albe consta in aceea ca boabele de struguri zdrobite sunt presate inainte de fermentare. Fermentarea mustului rezultat are loc fara cojite, numai in butoaie din lemn de stejar.

  • An Recolta:
  • Alcool:
  • Zaharuri:
  • Aciditate Totala:
  • Categoria: Alb,

Pret: Trebuie sa fii inregistrat


 

 

 

carpathian_wines_feteasca_albacarpathian_wines_feteasca_alba

 

 

Premium - Sauvignon Blanc - An Recolta 2014

 

carpathian_wines_sauvignon_blanccarpathian_wines_sauvignon_blanccarpathian_wines_sauvignon_blanc

 

Fabricarea vinurilor albe consta in aceea ca boabele de struguri zdrobite

sunt presate inainte de fermentare. Fermentarea mustului rezultat are loc

fara cojite, numai in butoaie din lemn de stejar.

 

  • An Recolta: 2014
  • Alcool: %
  • Zaharuri: g/l
  • Aciditate Totala:  g/l
  • Categoria: Alb,

Pret: Trebuie sa fii inregistrat

 


Motorizat de Vinul Nostru

Tags: Vinuri romanesti Vinuri pentru nunta Vinuri netratate Vinuri de panciu Vin de panciu Vin en gross Vand vin Vin nunta Vin varsat Bucuresti Vinuri de masa Vinuri superioare Preturi vinuri Preturi vin vrac Depozit vinuri Crama vin vrac Cumpar vin vrac imbuteliat Magazin vinuri Panciu vin Cramele Panciu Traditia vinului