Vinuri Albe Demiseci
Aceste vinuri, fata de cele albe seci din aceasi categorie de calitate, se realizeaza intr-un numar mai restrans de podgorii. Numai din acele soiuri care sunt capabile sa acumuleze cantitati ridicate de zahar. Culesul strugurilor se realizeaza cand continutul de zahar din must cuprins intre 190-210 g/l.
Afișez singurul rezultat
CONSUMUL EXCESIV DE ALCOOL DĂUNEAZĂ SĂNĂTĂȚII TALE, CONSUMA VINUL NOSTRU ÎN MOD RESPONSABIL
© 2004-2021 Vinul Nostru. Toate Drepturile Rezervate
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Consimțămintele setate aici pot fi retrase oricând, citiți mai multe despre acest lucru în declarația pentru cookies.
Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa la adresa de e-mail contact{a}vinulnostru.ro
ACCEPT Citeste mai mult Privacy & Cookies Policy