Pentru COMENZI va rugam sa ne contactati la: 0758.846.286 - 0758.VIN.BUN

GDPR – PROTECTIA DATELOR

TERMENI SI CONDITII – VINUL NOSTRU

   Folosind site-ul www.vinulnostru.ro, sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul www.vinulnostru .ro .

    www.vinulnostru .ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

INFORMATII GENERALE

   Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web: www.VinulNostru.ro .

     Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).

     Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

COLECTAREA DE INFORMATII PERSONALE

    www.VinulNostru.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de
VinulNostru.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii).

  VinulNostru.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

    VinulNostru.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

CAUTARI

   Toate functiile de cautare oferite de VinulNostru.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului.
VinulNostru.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.


HYPERLINK-URI SI ALTE SITE-URI

    VinulNostru.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea Vinul Nostru nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

GRESELI DE TIPARIRE

    VinulNostru.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, VinulNostru.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE PERSOANE SUB 18 ANI

    VinulNostru.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in VinulNostru.ro , de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU.

   Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului VinulNostru.ro , orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

     Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
     Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

PROMOTII SI CONCURSURI

   Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului VinulNostru.ro sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

     Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

PRETUL PRODUSELOR

     Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA.

PLATA PRODUSELOR

   Produsele comandate raman proprietatea VinulNostru.ro pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.


PLATA PRODUSELOR COMANDATE SE POATE FACE:


1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice)
2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice).Livrarea produselor

LIVRAREA COMENZILOR IN BUCURESTI SE FACE:

GRATUIT la sediul tau – daca valoarea (cu TVA) depaseste 300 RON
Costul transportului (pentru comenzi sub 300 RON) se calculeaza astfel: 22 RON TVA inclus pentru colete in greutate de pana la 1kg, dupa care se adauga 1.5 RON TVA inclus pentru fiecare kilogram in plus.

LIVRAREA COMENZILOR IN TARA SE FACE:

IN CONSTRUCTIE…

   Toate costurile vor apare in factura proforma, separat de costul produselor achizitionate. In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul VinulNostru.ro .

   In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, VinulNostru.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

VinulNostru.ro isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

TERMENUL DE VALABILITATE, GARANTIA SI/SAU SERVICE-UL PRODUSELOR

     Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel obiect.

DATE PERSONALE

   Pe site-ul https://www.VinulNostru.ro , utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. VinulNostru.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
   Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre http://www.VinulNostru.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
     Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR

    VinulNostru.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. VinulNostru.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de http://www.VinulNostru.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, VinulNostru.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE SI SERVICIILE

   Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. VinulNostru.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta  VinulNostru.ro in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
   În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea VinulNostru.ro , dar nu si alte despagubiri.

    VinulNostru.ro  nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv,  VinulNostru.ro îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea  VinulNostru.ro pentru respectiva comanda.

DECLINAREA GARANTIILOR SI LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

    VinulNostru.ro nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.
   Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei  VinulNostru.ro si a partenerilor sai si a fost alcatuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
Site-ul http://www.VinulNostru.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.
   VinulNostru.ro  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care 
VinulNostru.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.
    VinulNostru.ro  nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
   De asemenea,  VinulNostru.ro nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.
    VinulNostru.ro  nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Nu raspundem pentru nici o paguba de-a voastra, de orice fel.

POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR.

     Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
    VinulNostru.ro  va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre VinulNostru.ro .

LITIGII

   Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.VinulNostru.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe acel amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie. Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore.

DAUNE LA TRANSPORT

   Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la contact{a}vinulnostru.ro,
VinulNostru.ro returneaza contravaloarea (daca plata a fost efectuata in avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

   Întregul continut al site-ului www.VinulNostru.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea VinulNostru.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Vinul Nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

   Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. VinulNostru.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

TAXE SUPLIMENTARE

   Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. VinulNostru.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la contact{a}vinulnostru.ro

DISPOZITII FINALE

     Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil încheiat.